Sportos saláták blogja

Sportos saláták blogja

Pilisi körtúra 2021-es folytatás

2021. április 02. - 8proba_Viktor

Lassan egy éve már, hogy a Pilisben tettem néhány hosszabb kerékpáros túrát, aztán hagytam a bringázást mert nyáron inkább a görkorcsolyát részesítettem előnyben.

Már majd elfelejtettem milyen jó móka ez is, de Laci bringalázba esett és engem is felcsigázott, szóval újra belevágtam.

Kicsit bizonytalan voltam a túra kimenetelében, mivel az új cangámat többnyire munkába járásba használom, csak egyetlen első lánctányérral rendelkezik, a kitűzött túra során viszont 3x is fel kellett menni 600 méterre, de mint utólag kiderült erre a célra is megfelel.

dobogoko_kornyeke.jpg

Tavaly  a közkutakra hagyatkozva néhány csokoládéval a zsebemben teljesíteni tudtam ilyen körutakat, most viszont mivel gyengébb formában vagyok, kajával-piával megpakolt hátizsákkal indultam el.

A kerékpár lefele meglepően stabil volt, de mivel az út helyenként kavicsos, faleveles és a favágásoktól gallyas volt, nem vittem túlzásba a száguldozást.

Nyáron remélem havonta egyszer újra ráveszem majd magam erre a körútra, mert most is remek időtöltés volt.

Cél már van, a 30-as átlag teljesítése. 

pilisi_kerekpar_pilismarot_piheno.jpg

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8proba.blog.hu/api/trackback/id/tr3916488886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása