Sportos saláták blogja

Sportos saláták blogja

Örömhír

2020. május 24. - 8proba

Kedves Mindenki!

Örömmel értesítünk Titeket, hogy mai napon 21 óra 45 perckor megszületett a blogunk, amit baromi hosszú vajúdás előzött meg. A blog egyelőre jól van, még él, a szülők is meghatottan szemlélik az újszülöttet. Sokáig gondolkoztunk, hogy melyik név illene a legjobban az elsőszülöttünkhöz, a Hobbikedvelő Hátaslovak, a Vakkantó Vakondok és a Futócipős Fapapucsok fej-fej mellett haladtak. Végül az alapján döntöttünk, hogy nyolcan vagyunk és folyton próbálkozunk valamivel, amiből gyakran már az elején kifarolunk. :) Sportolunk, nyaralót építünk, teszünk és veszünk. Épülünk és leépülünk.

Csapatunk 4 telhetetlen tehetségtelen felnőttből s 4 szuper ügyes lányból áll.

Újszülöttünkről igyekszünk majd gondoskodni, próbáljuk életben tartani s a legjobb (szellemi) táplálékokkal megtölteni. Gyarapodását, esetlenségeit itt követhetitek, támogatásaitokat az alábbi számlaszámra küldhetitek: ...... ;)

Pacsi, Sportos Saláták

 

welcome.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://8proba.blog.hu/api/trackback/id/tr5415715416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fusi · http://fusi.inda.hu 2020.05.24. 22:41:08

Igéretes a blog! Sok boldogsagot a kicsihez!

Nem nagy kunszt 2020.05.24. 22:50:27

Szeretettel gratulálok, várom a fotókat a kisded cseperedéséről, első lépteiről!
süti beállítások módosítása